Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (6.52 secunde)
SPECTACOL - TEATRUL ROMEN LA SALA PALATULUI Pentru prima data pe o scena din Romania, povestea filmului Satra prinde viata. Teatrul de stat Romen din Moscova aduce in fata publicului din Bucuresti o adaptare a celebrei productii cinematografice, duminica, 4 noiembrie 2018, la Sala Palatului din Bucuresti.
"N-o sa fim noi cei care vor distruge teatrul sau filarmonic " a devenit refrenul comun al consilierilor locali si ai primarilor de pina acum, surzi la orice fel de argumente.
Angajatii se plang ca sunt hartuiti si discriminati de conducere. In 2015 - 2016 teatrul avea bulina rosie si a fost inchis
Teatrul "Grivita 53" ar putea pierde o finantare de 2 milioane de euro. ... Teatrul Metropolis anunta 60.000 de spectatori in 2021, dar calculele PMB arata ca au vandut doar 2000 de bilete.
Le-as mai spune ce mult datoreaza teatrul dramatic parizian unor romani, in special Elvirei Popescu. ... Tristan Tzara (dadaismul), Eugen Ionesco (teatrul modern, numit impropriu absurd), Constantin Brancusi, cel care a dedus divinitatea ascunsa in forme simple, pe care taranul roman le cunoaste de veacuri...
Am fost in enorm de multe spectacole cu el, pe scena, si la Cenaclul Flacara si la Teatrul Bulandra, iar dupa aceea in Pasarea Colibri. ... Sustine spectacolul "Fata in fata cu lumea" la Teatrul "Bulandra", alaturi de Florian Pittis, cu care in anul 1992 editeaza albumul Nu trantiti usa.
Teatrul e terapie pentru spectatori, dar si pentru actori.
Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Aflat si el la Scoala de Vara a TNL, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a pledat pentru retragerea trupelor din teatrul de operatii din Irak si pentru participarea firmelor romanesti la reconstructia economica a acestei tari.
Deja municipalitatea a renuntat la o investitie, Teatrul de vara din Parcul "Romanescu", pentru care erau prevazute in buget trei milioane de lei. ... In cartierul Veteranilor (in spatele Parcului "Romanescu"), strada Craiovesti, strada Maria Tanase (circulatia infernala), aleea Elena Teodorini (reabilitare si utilitati).
Marti, 4 martie 2014, ora 18.30, va avea loc inaugurarea noii GALERII de ARTA "CALEA VICTORIEI 33" (Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Calea Victoriei nr.
Vantule si alte cantece (Casa de Discuri EUROSTAR) si dupa recitalul din spectacolul Glume pe portativ, sustinut pe scena Salii Savoy a Teatrului de Revista Constantin Tanase - unde a debutat in anul 1964, Sergiu Cioiu a revenit in taara.
A fost lozul cel castigator, caci, in afara de romanul pe care il lanseaza astazi, Nicole a scris si o piesa de teatru, numita Eu dau banii, eu dau ora exacta, care s-a pus in scena la Teatrul Principal Dallas, cu actrita Carmen Tanase in rol principal.
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
Ce a concediat Constantinescu a angajat Iliescu Fostul presedinte al Romaniei a afirmat ca in ianuarie 1997 primul general pe care l-a demis printr-un ordin publicat in “Monitorul Oficial“ a fost Tudor Tanase, care condusese serviciul tehnic al Securitatii.
Stelian Tanase avanseaza ipoteza ca in mapele Cotroceniului se ia in calcul desemnarea lui Dinu Patriciu ca premier. ... "Probabil de aici i-a venit si dlui Tanase, din lipsa de solutii a liberalilor, a USL....Ce va pot spune cu siguranta e ca Victor Ponta nu va fi prim-ministru.
Desi initial se inscrisesera sase candidati, trei dintre ei s-au retras in ziua alegerilor, „in semn de sustinere pentru Mircea Stoian”, dupa cum a declarat Gheorghe Tanase. Astfel au procedat Gheorghe Tanase, Amza Nelu si Maria Bandi.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... "22" apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
Stelian Tanase a declarat ca decizia era previzibila, în conditiile în care, sustine el, "majoritatea Curtii Constitutionale este compusa din membri si simpatizanti ai PSD sau rude ale unor membri ai acestui partid, iar ei nu puteau vota împotriva celor care i-au inventat ca personalitati publice".
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... - Revista 22 apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
google-analytics.com